1.03.2020 г., 20:21 ч.

Стоте маймуни на любовта 

  Поезия » Любовна
538 0 3

Когато гледам към синьото в очите ти, 

на другия край на света някой се влюбва.

Днес съм малко момиченце.

И тичам след теб. 

Защото си голям и силен.

Защото ръцете ти са здрави.

На тях мога да закача всичките си страхове.

Защото ме прегръщаш, да не се подхлъзна.

Защото обичам онези дребни, значими неща.

Защото мога да гоня мухите с пижама и чехли

и мимоходом да ти кажа, 

че никога не си ме разочаровал.

Платили сме за грешките,

Но сърцата ни са живи. 

Вярвам ти. 

И днес имунизирам света с любов.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Сатин Роксан Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??