13.03.2009 г., 15:18 ч.

Страдащо мълчание 

  Поезия
530 0 0

Страдащо мълчание

 

Затворени в чепупките си,

дишаме през сълзи.

Насила се усмихваме,

насила съществуваме.

Забравили целувки и стенания,

отдали се на болки и страдания,

ний чакаме щастливи дни.

 

Не вярвам вече в тях.

 

Те бяха някога, отдавна,

когато, губейки се в твоите обятия,

забравях за греховните разпятия.

 

Сега е друго.

 

Далече са от мен любимите очи.

Замръзнаха в спомена и топлите ти длани.

И само вятърът навън фучи,

пригласящ странно на страдащото ни мълчание. 

© Пенка Станева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??