4.10.2012 г., 9:08 ч.

Страх от края 

  Поезия » Гражданска
287 0 1

Аз мислех, че съм куражлия...
За кожата не бе ме страх.
Но днеска вече аз не крия,
страхувам се, че остарях!

Сега навсякъде заничам,
надзъртам в профил и във фас,
и по шамани взех да тичам,
не съм готов за "оня свят"!

За този свят сега ми пука,
макар че той не е добре!
Страхувам се да сгазя лука,
страхът и в мене се дере!

А мисля си... че е нормално!
Навярно  всеки има страх!
Въпросът ми звучи банално,
но се запитвам... Не е грях!

 

© Христо Славов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Не знам какво означава този знак, когото виждам на мегдана, но го приемам за положителен. Не знам дали съм прав?!
Предложения
: ??:??