17.06.2017 г., 12:04 ч.

Страст 

  Поезия » Еротична
687 1 3

С/ами сме. Вече не вали.
И топло е. Най-чаканото лято.
Ти тази рокля я свали!
Под нея няма да задуха вятър.

 

Т/ам има неугаснали пожари,
и само моят дъжд ще ги гаси,
но първо искам тъй да се опаря,
че после цял живот да ме гори!

 

Р/ъцете ми рисуват лабиринт,
и устните ми жадно го преследват,
а тялото ти сякаш е магнит –
заряд от полюси на нежност..

 

А/з винаги ще съм ти личния предло́г,
върху, под, зад, срещу и вътре в теб,
и двамата ще бъдем на урок,
по най-любовния и благ предмет.

 

С/ега сме във различни светове,
аз – в този, дето ми растат надежди.
Ти – в друг. На мрачни страхове,
но щастие за нас е неизбежно!..

 

Т/ъгата по несбъднатост ще свърши,
родени сме във юлската Луна!
И в моя свят – банален и по мъжки,
ще дойдеш ТИ! Съдбовната Жена!..

 

Данаил Антонов
Danny Diester
Diester's Poetry
07.06.2017

© Данаил Антонов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??