15.01.2013 г., 8:13 ч.  

Стриптийзьорката от нощния бар на Бърбън стрийт в 

  Поезия » Друга
407 0 2

 Стриптийзьорката от нощния бар на Бърбън стрийт в

  Ню Орлиънс

 

О тази ярка светлина червена

във бара, като бикове възбужда

мъжете и те чакат настървено,

и тропат, и крещят съвсем без нужда,

 

защото тя си знае, че е длъжна

животното във тях сега да дразни

и ето я: пристъпва малко тъжна

и с леко поувяхнали съблазни...

 

Разтърсва бавно бутове дебели

покрити уж с прозрачните бикини,

а там са гладно погледите спрели

на вълци прегладували години...

 

Оркестъра извива в ритми плавни,

понякога уредбата изпука,

а тя на сцената с лениво- бавни

движения и зле прикрита скука

 

със труд се мъчи страст да имитира-

заучено и с жестове привични...

По масите мъжете лочат бира

и тропат и крещят да се съблича...

 

... Месата й във ритъм се люлеят

и дрехите една след друга падат,

а ненаситно вперени във нея

са погледите чакащи с наслада

 

щом хвърли всички дрехи на земята

да ги опие бялата й кожа,

защото включена на бирата в цената

е голотата й, на показ тук изложена...

 

д-р Коста Качев

Ню Орлиънс

Луизиана/ USA

© Коста Качев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??