23.10.2006 г., 23:04 ч.

Студено е.. 

  Поезия
616 0 7

Студено е...

някъде във здрача

дочувам музиката на нощта,

опитвам с всички сили да не плача,

а искам в тишината да крещя...

Простряла длани, търсещи напред,

разкъсвам се да хвана топлината,

останала на прага ми от теб,

изгубил се там някъде, в тъмата.

Не чакай да се върнеш, да те моля:

дори да страдам гърлото ще стискам,

душата си напълно ще оголя,

ще съм безмълвна... даже да те искам...

© Зл Павлова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??