22.10.2014 г., 14:07 ч.

Студено ми е, бре! 

  Поезия » Хумористична
670 0 3

 

Ще се изтупам като стар пуловер,
ще се посипя с нафталин,
ще си полегна в бабиния гардероб и ще се зазимя.
Не ме будете, не!
Не искам стъклени пантофки, плюшки и тем подобни финтифлюшки
да ме смущават и насън.
Не искам с белите коне
и с черните не искам,
не ща и на мотор/???/
Не ми се слушат ни празни, ни разни думи.
Не ми се ходи на кафе.
Не ми се ходи на разходка.
Не ме търсете в скайп.
Не ме търсете изобщè.
Излизам в сънна отпуска.

© Ле Бед Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??