4.12.2007 г., 16:14 ч.

стъклото 

  Поезия » Друга
621 0 4
в устата ми горчиво е
горчиво
и хапчетата ми присядат

времето сълзливо е
сълзливо
вратите помежду ни
се разпадат

доволни сме нали
стъклото ни дели
доволни сме привидно
а всъщност ни боли

© Питър Хайнрих Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??