18.06.2021 г., 14:46 ч.

Сутрин 

  Поезия » Друга
289 0 0

                      Сутрин

 

 

Когато се събудиш рано сутринта

и децата ти те поглеждат с усмивка.

Усещаш че до теб туптят две сърца,

прегръдка бащина, обич и целувка.

 

Разбираш че струвало си е всичко това,

борбата с трудностите, неволите и тъга.

Те са синовете ти, част са от теб, от рода,

продължават пътя ти, по стъпките ти на земята.

 

Виждаш как някак бързо растат твоите деца

и как как бързо остаряваш, с побелява глава.

Спомняш си за детството когато бяхте деца,

спомени далечни с усмивка и с малко тъга.

 

И слънцето изгрява, усмихва се на деня,

усмихни му се и ти и на твоите мили деца.

Една нова надежда, вяра и отново борба,

но това е живота, истината е в любовта.

 

 

 

© Валентин Миленов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??