6.02.2008 г., 11:23 ч.

Светла матрица 

  Поезия
855 0 5
 



Светла матрица, кълбо от мечти.
Докосвам те с думи - морето мълчи,
погледнало нежно в твоите очи.

Тръгваш си бързо отново сама,
вълните отмиват спомен в нощта.
Не бързай да тръгваш - времето спрях,
нима ще захварлиш красивия грях.

В твоята стая ще идвам в нощта
и с плюшени мечки ще бродя в съня.
Отключвай вратите, идвам кам теб - 
оградите спират само страха.

Забравяш ме вече, признай си сама.
Кораб отплува като спомен в нощта.
Връщаш се вече към своя шаблон - 
проклета матрица - мечти във кашон.

© Жоро Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??