Помня - летях насън,
догонвах Светлината,
тишина от слънчев звън,
галеше крилете от позлата.
Помня и другите неща,
онази завлядяваща копнежност,
пълната отдаденост на радостта,
на дарената от Бога Нежност.
Помня топлите очи,
на южен вятър поглед
и криле на светлинните лъчи,
на светлина... към Светлината полет!