21.12.2012 г., 18:27 ч.

Светъл лъч 

  Поезия » Любовна
697 0 0

Загубих себе си в търсене на любовта,

загубих гордостта и честта си,

за пореден път съм сама в нощта,

а около мен само тишина и тъмнина.

Като просяк е душата ми сиротна, 

молеща за малко топлина,

но в тъмното изгубена е, 

няма за нея топъл и светъл път.

И в този миг мракът се разцепи

и пътят ми от светлина се озари,

 пред мен топлината се усети 

и пред мен стоеше ти.

Като светъл лъч влетя в живота ми

и сълзите с усмивка замени,

болката с трепет силен

с любовта си  от прахта душата ми възроди.

© Нели Балабанова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??