23.08.2017 г., 9:37 ч.

Сянка 

  Поезия » Философска
460 0 0

Оттегчена ли не бях, огорчена ли не бях,

ден и нощ те чаках аз.

Мисли лоши все превъртах и внезапно се озъртах

за поглед твой, втренчено седях и дни наред вътрешно крещях,

но вниманието ти все по-трудно приковах.

Безразлично се държеше и студено ти седеше,

чаках с търпение и превъртах дни наред в мъчение

Търсих теб и твоето желание, но случайно все попадах на мълчание,

исках твоята прегръдка, но все попадах в сянката могъща.

© Дамла Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??