Aug 23, 2017, 9:37 AM

Сянка 

  Poetry » Phylosophy
462 0 0

Оттегчена ли не бях, огорчена ли не бях,

ден и нощ те чаках аз.

Мисли лоши все превъртах и внезапно се озъртах

за поглед твой, втренчено седях и дни наред вътрешно крещях,

но вниманието ти все по-трудно приковах.

Безразлично се държеше и студено ти седеше,

чаках с търпение и превъртах дни наред в мъчение

Търсих теб и твоето желание, но случайно все попадах на мълчание,

исках твоята прегръдка, но все попадах в сянката могъща.

© Дамла All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??