1.01.2008 г., 16:46 ч.

"Събличай се, полека се събличай" 

  Поезия » Любовна
1913 0 13
 

Събличай се.

Полека се събличай.

Мечтите ни ще цъфнат

през нощта.

И ще се слеем.

И ще се обичаме.

И ще ни свети

нашата звезда.

 

Събличай се.

Полека се събличай.

Аз искам да запазя

този миг.

И искам цял живот

да се обичаме.

И вечна да е

нашта истина...

© Пламен Константинов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??