26.01.2017 г., 9:33 ч.

Събличане 

  Поезия » Любовна
334 5 6

Харесва ми как бавно се събличаш,  

небрежно как захвърляш си преструвките. 

Как с пръстите по кожата си тичаш, 

прераждайки предчувствие в целувки. 

Как любиш се с горещото си тяло, 

прикривайки пожари с оросяване 

и с поглед, впит в насрещно огледало,

страстта си как изкусно удвояваш. 

Харесва ми да знаеш, че си моя

и гледам те, когато се събличаш. 

Сега свали последната си роба. 

- Но, гола съм… 

Свали страха да ме обичаш! 

 

 

16/06/2015

© Надежда Тошкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??