29.11.2008 г., 21:32 ч.

Съдбоносен ден 

  Поезия » Гражданска
1047 0 33

Тежък ден. Труден ден.

Беше на живот и смърт.

Само миг непроверен,

мисията би обезверил.

 

Трябваха усилия и воля.

Трябваха и обич, и сърца,

и напред със Божията воля,

да спасиме болната душа.

 

Тръгнала на път. Бездумна.

Водена от грешна светлина.

Тя - душата, неразумната,

крачеше към гибелна страна.

 

Но съдбата смело се намеси.

Господи, на теб благодаря!

И на хората, работещи със мене,

на онез, с големите сърца!


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Какво ме вдъхнови?!

Петчасовото издирване на умствено изостанало момиче с тежка степен на олигофрения - идиотия. С благодарност към целия ми екип, работещ в Дом за възрастни с умствена изостаналост с. Драганово.


© Таня Мезева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??