13.07.2008 г., 17:11 ч.

Съжалявам? 

  Поезия » Друга
648 0 5

Аз не съм хубава, съжалявам,

нито добра и красива.

Аз вия вечер със вълците,

с песните си ги приспивам.



Аз не съм слънцето, съжалявам,

нито звездата сребриста.

Аз съм луната изгряваща -

бяла и меко лъчиста.



Аз не съм изгревът, съжалявам,

начало не давам на ден.

Аз съм залез в морето умиращ

и от болка станал червен.



Аз не съм розова, съжалявам,

нито очакваща принца.

Аз съм лятна буря... и вятър -

и дива, и черна, и силна.

 

 

© Преследваща северния вятър Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??