Сълза
Тя крие във себе си
толкова неща,
тя има в себе си
и радост, и тъга.
Една сълза човешка,
изплакана в момент
на мъка тежка
по свършващия ден.
Когато тя избликне
от нашите очи,
малко ще олекне
на нашите души.
© Александра Иванова Всички права запазени