19.08.2009 г., 21:48 ч.

Съм 

  Поезия » Друга
1126 0 7

Пътека съм неизвървяна

и съм сън недосънуван,

мелница съм недоспряна

и кораб съм недопотънал.

 

Статуя съм недовършена,

и къща съм недостроена,

чешма съм с вода несвършила

и съм роза неразцъфтяла.

 

Сълза съм недоплакана

и съм птицата неотлетяла,

жена съм недочакана

и съм самота недоболяла.

 

 

 

© ДЕСИСЛАВА СТОЯНОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??