22.10.2017 г., 20:11 ч.

Съмняваш ли се... 

  Поезия
438 4 8

 

По тъмното в душата си да знаеш,
че слънчево дръвче над теб се листи.
Последните минути са отнякъде
и никъде за никога отишли.
Знам, всичко е объркано и прашно,
но вярата ми в теб е вече кървава
и болката целува сънно вятъра,
раздухва изпопадалите мисли
и търси теб... попаднал под дървото,
което беше някак под сърцето ми.
Повярвай, аз не вярвам на живота,
но в теб да е, си мисля, че е истина...

© Йоана Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??