29.10.2007 г., 23:57 ч.

Сънища 

  Поезия » Любовна
470 0 2

Измислих те!
В съня си те създадох,
до мен стоеше с пламнали очи,
създадох те, защото трябва -
да има някого до мен, нали...

 

Измислих те!
В болката на тази вечер,
в болката на тихите сълзи,
нали не трябва само аз да страдам
и нека някой друг да го боли...

 

Измислих те!
И ако трябва, пак ще те измисля,
от болката да бъдеш сам
и ако утре не те намеря,
повярвай, пак ще те СЪЗДАМ.

© Диана Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??