13.11.2007 г., 18:39 ч.

Съпругите на поетите 

  Поезия » Хумористична
722 0 12

         

 Съпругите на поетите

 

Видях една жена,

съпруга на пластичен лекар

тя беше цялата във операции,

на шията, ръцете и лицето й,

разбира се безплатни,

и се държеше като крачеща реклама на мъжа си.

Тогава си помислих за съпругите на пишещите,

на поетите,

те как издържат да са окичени с метафори,

да са облечени във стихове,

да ги сравняват със богини,

а трябва после да перат,  да гладят, и да готвят,

лук да режат милите,

затуй са гладни винаги поетите.

© Майк Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??