Съпругите на поетите
Видях една жена,
съпруга на пластичен лекар
тя беше цялата във операции,
на шията, ръцете и лицето й,
разбира се безплатни,
и се държеше като крачеща реклама на мъжа си.
Тогава си помислих за съпругите на пишещите,
на поетите,
те как издържат да са окичени с метафори,
да са облечени във стихове,
да ги сравняват със богини,
а трябва после да перат, да гладят, и да готвят,
лук да режат милите,
затуй са гладни винаги поетите.
© Майк All rights reserved.