20.05.2010 г., 10:19 ч.

Сърце 

  Поезия » Друга
512 0 3

СЪРЦЕ

Сърцето ми стъпки преплита,

не бие във ритъм желан.

Задъхва се, даже залита

по пътя, с надежди постлан.

Надеждите мамят го вечно

с красиви, безоблачни дни,

а утрото все е далечно,

започват да падат слани.

Животът тече си тревожен,

безмилостен, див и суров,

и става почти невъзможен

без нежност, мечти и любов.

Сърцето без обич умира,

но кой ли го него разбира!

 

© Радко Стоянов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря ви, Ивон, Белла, Плами, Ангел! Нека вашите сърца туптят, задъхани от радост, щастие, любов!
  • Страхотен стих - наистина от сърце!
    Поздравления!
  • Проникновен стих, radenko! Поздрав!!!
Предложения
: ??:??