7.03.2009 г., 22:01 ч.

Сърце ми... 

  Поезия » Друга
550 0 2

Сърце ми галопира,
като конче еднорог...
В бяло облаче се спира
и забавило своя ход,
наднича и пее,
плаче и се смее...
Дори и да тъгува,
знае, че живее...
Така си то пътува...
през време и мечти...
В стихове римува
радост и сълзи...

© Нели Илиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??