23.08.2007 г., 8:55 ч.

Съществуване 

  Поезия
531 0 2
СЪЩЕСТВУВАНЕ
На главата ти ръцете си да слея,
усмивка на лицето да цъфти,
със сърцето си аз вече пея,
огряна с твоите лъчи!

Ти знаеш колко много те обичам!
Защо измъчваш ме така?
Душата страда като след раздяла,
защото съм съвсем сама.

Очите ни се търсят и намират
сред тази злокобна тишина!
Със сълзите си искат да измият
копнежа, болката и любовта!

Не мога без тебе да живея!
Гласа ти в мислите си аз дочувам.
Не искам да съм повече сама!
Защото без тебе аз  не съществувам!

© Таня Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??