28.12.2005 г., 20:54 ч.

създадени да се обичаме 

  Поезия
776 0 1

Създадени сме да се обичаме,

но не и във този живот.

Сега на други ще се вричаме,

ще останем неписан послеслов.

Океани съзли, а прашинки смях,

жестока болка и пламък горял.

Много отдава кралица аз бях,

а сега просто капка кристал.

Пръскам се лесно при допир един,

губя се бързо в чужди очи

Дали обич отново ще си дарим,
или ще се търси по чужди земи.

© Пандора Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??