25.07.2007 г., 9:21 ч.

Талига (Призма 43) 

  Поезия
620 0 4

Талига

Получавам стрес, Училище!
Стресирам се от лудналите надпревари.
От битки за доброто бъдеще
кръвта, обливаща сърцето, пари.

Уроци след Уроци! Час след Час!
Във клас не стига!
Не се оглеждай! Давай! С бяс,
че изтърваваш европейската Талига!

16 Ноември 2003, Градец

© Симеон Дончев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??