Jul 25, 2007, 9:21 AM

Талига (Призма 43) 

  Poetry
621 0 4

Талига

Получавам стрес, Училище!
Стресирам се от лудналите надпревари.
От битки за доброто бъдеще
кръвта, обливаща сърцето, пари.

Уроци след Уроци! Час след Час!
Във клас не стига!
Не се оглеждай! Давай! С бяс,
че изтърваваш европейската Талига!

16 Ноември 2003, Градец

© Симеон Дончев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??