25.08.2011 г., 8:56 ч.

Там 

  Поезия » Любовна
558 0 3

 

Там, в гънката – където дланта ти се свива,

една песъчинка на топло се скрива.

Тя кротко и питащо се взира в очите ти

и  търси да се открие в...  мечтите ти.

 

И все по-навътре  се впива в твоята кожа,

защото усеща как вече без тебе не може.

Проблясва и тихичко там си почива,

и топлината от теб  жадно попива...

 

 Там, в гънката – където дланта ти е свита,

една песъчинка дълбоко е скрита.

 

© Илзе Енчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??