4.12.2012 г., 19:58 ч.

Там, зад ъгъла 

  Поезия » Любовна
882 0 27

 

 

 

          ТАМ, ЗАД ЪГЪЛА

 

 

Гласът ти натежава от сълзи.
Простенват недогонените стъпки.

След тебе само сянката пълзи.

Душата ти е осланена пъпка.

 

Но виж, зад оня ъгъл - светлина!

Надеждата във въздуха вибрира.

Не се загръщай в тъжна пелена!

Върви напред и моля те, не спирай!

 

Защото там протяга две ръце,

пресъхнали от сляпа безнадеждност,

един човек със светещо сърце.

Докосне ли те, ще вали от нежност.

 

 

 

 

© Мария Панайотова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??