10.05.2014 г., 21:11 ч.

Темпото напредва всеки ден 

  Поезия » Друга
428 1 3

Темпото напредва всеки ден...

Виждаш ли детайлите на всичко?!

Сливат се контури,

цветове...

(Някой ми говори за епичност!!!)

А дълбоко в смислите горчи...

Няма повод често да се смеем!

Радостта остана спомен

отпреди,

тичайки напред, ще обеднеем...

Никой не играе пред дома...

Не пристигат гости без покана...

Всички се страхуват от дъжда

и следят прогнозите отрано...

Няма време да си поседим,

ей така -

с приятел под стрехата,

белите си мисли да делим

като хляб, разчупен за душата...

 

Темпото напредва всеки ден!

 

Рано ми пораснаха децата...

© Руми Бакърджиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??