23.12.2007 г., 11:56 ч.

The Missing Link 

  Поезия » Друга
628 0 9
The Missing Link

Аз съм бутилката - ти си виното,
аз съм погледът - ти си окото,
аз съм лъкът - ти си стрелата,
аз съм играчът - ти си играта.

Във синджира липсваща халка,
изгубената половина на моята душа.

Съвършени, когато сплотени,
безполезни, когато разделени.

Но да се върти земята - няма да спре,
до когато заедно не ни събере.

© Алекс учо Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??