25.02.2018 г., 10:58 ч.

Ти и Аз 

  Поезия » Любовна
272 1 6

  Ти и Аз

 

Ти и аз – самотни хора,

ти и аз – в несбъднат сън.

Ти и аз... все тъй се моля

сутрин да ме чакаш вън!

 

Сгушена и тръпнеща сега,

не е само навън от студа.

Има в сърцето тръпка една,

за мен, за нас и Любовта.

 

Поемам твоята нежна ръка,

подавам ти с другата роза една.

Стоплям тялото твое с прегръдка,

едно до друго са две сърца сега.

 

Устните ни се сливат в целувка –

една прекрасна устна милувка!

И иска ми се този миг вечно да продължи,

да сме заедно аз и ти завънаги!

© Валентин Миленов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??