1.03.2016 г., 22:20 ч.

Ти идваш 

  Поезия » Любовна
634 0 13

Омайна като старо вино.

Чиста като утринна роса.

Ти винаги пристигаш в съня ми

усмихната, с разпусната коса.

 

Посрещам те в моя стъклен храм

издигнат от притихнали желания.

Изпълнен с любов те чакам там

ела, Любима, озари ме с твоето сияние.

 

Усещам сладкия ти аромат,

вкусът ти нежно шоколадов….

Във мен се сливат Рай и Ад…

Преливам от божествена наслада.

 

Политаме сред вихър от копнежи

понесени в потока на страстта.

Изгаряме в пламъка на нашите стремежи

на своята любов пленени във властта.

 

Така летим във вечността

обречени на нашето влечение

и няма край красивата мечта

не ще отиде нивга в забвение.

© Владимир Владимирович Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??