14.03.2021 г., 7:40 ч.

Ти караш ме 

  Поезия » Любовна
447 1 0

Сърцето ми ти караш лудо да пулсира

И във вените кръвта ми да кипи

Всеки ден отново тебе да избирам

И да не спирам да търся твоите очи

 

За допирът на нежната ти кожа

Да копнея всеки миг и час

За топлата прегръдка твоя

И за прекрасният ти меден глас

 

Да държа косите ти в ръцете мои

И с тях да милвам твоето лице

Да изговарям тихо нежни думи

Намиращи дома си в твоето сърце

 

Да виждам невероятната усмивка

Отражение на пълното с любов сърце

И всичко вътре в мене да извиква:

„Обичам те все повече и повече”

 

И всеки път когато те погледна

Да виждам щастието, преливащо във теб

Породено от това, че обикнала си силно

Мен, един съвсем обикновен човек

© Христо Банов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??