23.12.2020 г., 22:35 ч.

Ти кой си 

  Поезия » Философска
391 0 2

С твоят глас ще пеят сътворени

Отронени, разцъфнали сълзи и

Ще те обичат замечтани в

Ръцете ти, да бъдат разпиляни.

 

Ти тайнствен си, в нежната осанка

Забързан в твоя дълъг път

Ти кой си?  На гората сянка!

Научи ме, че няма кръстопът. 

 

Ще те обичам замечтана

Ще нося думите те и съдби

Прегърнала те силно, олюлана

От твоята радост, обич ще искри! 

© Мария Николова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??