7.03.2009 г., 10:47 ч.

Ти си всичко, от което ще бягам 

  Поезия » Друга
792 0 6

Тънък намек за любов...

и после пак е тишината...



смел, но безнадежден зов,

изчезнал е безследно в тъмнината...



високи токчета и

силен грим...

илюзия, обвита в мрак...

червилото червено е,

косата - гъста като дим,

облечена в сълзи е пак...



очите някога блестяха -

тъга сега във тях живее...



крадат мечтите -

обещават грях...

егоизмът като въглен във сърцето тлее...

тя беше като всички други -

обичаше, уви, само веднъж...



щастието оказа се поредната заблуда,

ехо от лъжовни капки дъжд...



бързаше за някъде през този ден -

яхнала една лъжа, тя

гонеше съдбата си...

а аз помислих си, че гони мен!

мен? Сгреших! Тя тичаше подир душата си!

 

...



© Десислава Танева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??