1.02.2008 г., 8:04 ч.

Ти си всичко за мен... 

  Поезия » Любовна
1491 0 3
Дали съм от зла фея прокълната
или пък бог е забравил добротата?
Дали съм ангел неповторим
или пък дявол несравним?

Защо не мога да бъда като теб,
да гледам напред,
в любов да живея
и от сърце да се смея?

Мразя живота си сив!
Мразя и спомена красив!
Ти бе изгревът потаен
и мракът незнаен...

Ти бе звезда в тъмата.
Ти бе щастие в тъгата.
Ти бе всичко,
а сега аз съм нищо...

Какво още може да се случи?
Нима не ми стига това,
че сърцето ми се счупи,
че останах с парченца самота...

© Еми Бекирова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??