10.09.2007 г., 10:51 ч.

Ти знаеш... 

  Поезия
781 0 4
 

                              Ти знаеш...


                Ти знаеш, пак ще дойде пролет

                и слънце снеговете ще топи...

                Пак плодно зрънце ще заровят 

                премръзналите ни души...


                Ти знаеш, как ще чакам дълго

                косите с вятър да вплетеш,

                а устните съвсем безмълвно

                ще се разтварят от копнеж...


                Ти знаеш, как ще искам само

                да събереш звездици в шепи...

                И в скута ми под твойто рамо

                ще ги съшиваме във дрехи...


                Ти знаеш...


© Павлина Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??