28.01.2005 г., 15:11 ч.

Тихо сбогуване 

  Поезия
960 0 5

Ако днес дойде смъртта, 
ще се сгуша в ръцете ти. 
Нежно причастие.
Ще чакам на топло
последния дъх на живота в лицето ми,

скътала всичките спомени надълбоко,
 за да ги пазя,

дори и в отвъдното, а ако няма такова,

ще го измисля.

И последният ден е ново начало.

© Лили Спасова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??