16.04.2017 г., 8:55 ч.

Тишината 

  Поезия » Гражданска
366 1 1

Тишината я има
в делник и в празник.
От човека взима
думите празни.
И чуеш ли я,
знаеш, че няма лъжи.

 

Далеч от хората
с моите близки.
Оставих умората
в храстите ниски.
И вечерта всеки 
над другия ще бди.

 

Празник е, светъл ден.
И душата е щастлива.
Какво ми трябва на мен? –
една любов красива.
И светът ще е споделен,
и земята под мен – жива.

© Явор Перфанов Всички права запазени

2017

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??