17.09.2013 г., 21:32 ч.

Тогава 

  Поезия » Друга
406 0 2

Тогава

 

И докато очи затворя,

животът ще обичам

и ще го живея вечно,

дори праха да дишам…

 

И кални думи да поглъщам,

ще искам да съм същата,

в този нелогичен свят

на силата могъщата…

 

И моите дела тогава

и лоши, и добри нерядко,

през облаците ще се реят

като полет на орлица, гладко…

© Манипулирам Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Много ми хареса!
  • Бъди каквато Си и се променяй, когато усетиш момента на промяната! Прекрасен стих М! Поздрави и усмивки!
Предложения
: ??:??