6.02.2006 г., 23:23 ч.

Тогава, някога, далече.. 

  Поезия
894 0 7

Ти помниш ли, когато

откъсвах венчелистче радост от смеха ти?

Грижливо пазех го във мен,

а то растеше и разцъфваше във злато?

 

Ти помниш ли, когато

подарък ми направи – първата сълза?

Как капна бавно на сърцето,

отрови ритъма му с ледена следа?

 

Ти помниш ли, когато

престанах вече да броя

моментите на споделена радост,

предшествани от сладостна тъга;

 

Ти помниш ли,когато

докосна със вълшебство моята душа?

Ти помниш ли, когато те обичах?

Намираш ли от мен следа?

 

 

 

23.08.2005г.

© Девора Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??