22.02.2018 г., 0:42 ч.

Той пак ще дойде 

  Поезия » Любовна, Философска, Свободен стих, Друга
644 3 9

Беше зима, 

искаше да се стопли
при мен,до мен,в мен.
После лято,
искаше прохлада, сянка.
Избяга, скри се.
Но сезоните се редуват.
Той пак ще дойде, като му стане студено.
Но вече няма да имам нужната топлина за него.
Нека се стопли без мен,

както се скри в горещината(топлината)

от мен, до мен, в мен. 

 

21.02.2018

 

© buchittaa Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??