21.04.2008 г., 16:39 ч.

Тост 

  Поезия » Друга
567 0 3
Като неканен гост
нахлува в мене спомен
и сякаш празничен тост
дочувам в миг съдбовен.


Отронват се година след година
от броеницата на нашия живот.
Оставят те в косите ни сребро
и правят ни по-мъдри и добри.
Годините по нещо ни отнемат
и прости радости ни дават:
да срещаме приятели добри,
с твърдост и търпение
да вървим през делниците,
с радост и надежда
да чакаме празниците.
Животът е и труден,
и добър за този, който знае
как и със кого да го живее.
Да пием за живота,
дружбата и любовта!

© Василена Т Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??