26.05.2019 г., 6:29 ч.

Това, което сме 

  Поезия » Друга
285 0 0

Все още сме един до друг.
С едно мълчание, което не е тъжно,
ни радостно. 
Е само липсата на звук.
От друго няма нужда.

 

В живота тъй се получава,
когато сме напълно непознати
или до болка близки,
във сърцето.
А ние сме това, което просто сме.
И двете.

© Надежда Тошкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??