13.09.2008 г., 16:20 ч.

Това не бях аз 

  Поезия » Друга
605 0 10

Бясно прескача сърцето ми

и не контролирам ръцете си...

Как отне спокойствието ми?

Събуди в мене чувства зверски...

Нима са мои тези чудовищни очи?

Аз ли изпреварих гнева си?

Някъде по пътя между моите грешки,

бягайки, изпаднаха от джоба на старите джинси...

Обещанията тежки...

Олекотени от ярост, ревност и лудости.

Ударих ти шамар пред всички...

Ако успееш някога прости...

По-скъпа ли съм от гордостта ти?...

© Таня Атанасова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??