30.09.2011 г., 16:07 ч.

Този лъч е различен 

  Поезия » Философска
628 0 12

Този лъч е различен,

но не виждаш от гордост...

През очите ти той е

и слаб, и студен,

едноцветен,

невзрачен,

дори прозаичен…

Но е истински огън за мен!

Той събуди душата ми,

стопли духа ми,

преобърна света ми,

създаде мечта!

Затанцувах от смисъл

и тръгнах да правя

неочаквано ценни неща –

пих от чуждата болка,

раздадох надежда,

подарих на живота си нови крила

и изпратих надвиснала зима

без време,

пролет пукна в очите ми,

грейна дъга!

Дадох прошка

и взех плодовете,

почерпих

с много нежност

изстинали близки сърца.

 

Този лъч

е различен

и влива енергия -

да сме будни и живи

СЕГА!

 

© Руми Бакърджиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??